--> Προγνωστικά Baseball: Στήριξη στους φιλοξενούμενους | Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά
+30

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Προγνωστικά Baseball: Στήριξη στους φιλοξενούμενους

ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΟΡΙΟΛΣ-ΝΥ ΓΙΑΝΚΙΣ (12/7 2:05)

Το απόγευμα της Τετάρτης οι Γιάνκις της Νέας Υόρκης και οι Όριολς της Βαλτιμόρης, ολοκληρώνουν τη σειρά των αγώνων τους με το τέταρτο παιχνίδι αυτής. Οι Γιάνκις παρόλο που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 7ο ίννινγκ με 5-3, τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, γνωρίζοντας την ήττα τελικά με 6-5, που ήταν η δεύτερη συνολικά στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στη Βαλτιμόρη. Στο σημερινό παιχνίδι οι Γιάνκις θα στείλουν στο βουνό το δεξιόχειρα Σόνι Γκρέι(5-7,ERA 5,85) για την 18η εκκίνηση του στη σαιζόν,έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 84,2 ίννινγκς δεχόμενος μόλις 11 homeruns. Oι Όριολς από την άλλη με τις δύο μεγάλες νίκες που πέτυχαν επί των Γιάνκις, κατάφεραν να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της Αμέρικαν λιγκ, έπειτα από πολύ καιρό. Ο δεξιόχειρας Ντίλαν Μπάντι είναι αυτός που θα ξεκινήσει σήμερα για τους Όριολς, έχοντας ρεκόρ φέτος 6-8 με ERA 4,08 στις 17 εκκινήσεις του έως τώρα.

  • 1-4 στις 5 τελευταίες εκκινήσεις του Γκρέι για τους Γιάνκις
  • 37-15  στα 52 τελευταία παιχνίδια Τετάρτης για τους Γιάνκις
  •  1-9 στις 10 τελευταίες εκκινήσεις του Μπάντι οι Όριολς, απέναντι σε ομάδα της Ανατολής της Αμέρικαν λιγκ
  • 1-4 στα 5 τελευταία τέταρτα παιχνίδια σειράς οι Όριολς

Οι Γιάνκις χρειάζονται τις νίκες απέναντι στις υποδεέστερες ομάδες από αυτούς, όπως είναι η Βαλτιμόρη, για να μείνουν στο κυνήγι της Βοστόνης που προηγείται στη βαθμολογία της Ανατολής της Αμέρικαν λιγκ,με τρεις νίκες διαφορά.

Πρόταση: Νίκη των Γιάνκις με απόδοση 1,80(stoiximan)

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

ΣΙΚΑΓΟ ΓΟΥΑΙΤ ΣΟΞ-ΣΤΛ ΚΑΡΝΤΙΝΑΛΣ (12/7 3:10)

Με το δεύτερο παιχνίδι της interlegue σειράς ανάμεσα στους Κάρντιναλς του Σεντ Λούις και τους Σικάγο Γουάιτ Σοξ, συνεχίζεται η δράση στο Guaranteed Rate Field του Σικάγο. Η επίθεση των  Κάρντιναλς ήταν σε μεγάλα κέφια χθες και επικράτησε στο εναρκτήριο παιχνίδι της σειράς με 14-2,μμειώνοντας τη διαφορά από τη wild card της Αμέρικαν λιγκ στις τρεις νίκες. Ο δεξιόχειρας Λιουκ Γουίβερ(5-7,ERA 4,92) παίρνει το ανάχωμα σήμερα για τους Καρντς,που στα εκτός έδρας παιχνίδια του εμφανίζεται πολύ δυνατός. Οι Γουάιτ Σοξ συνεχίζουν να μην παίζουν καλά και να συσσωρεύουν ήττες, ανεξαρτήτως το που αγωνίζονται. Με τον αριστερόχειρα Κάρλος Ρόντον(1-4,ERA 4,29) θα ξεκινήσουν σήμερα το παιχνίδι,στην έβδομη εκκίνηση του στη σαιζόν.

  • 4-0 στις 4 τελευταίες εκτός έδρας εκκινήσεις του Γουίβερ για τους Κάρντιναλς
  • 7-3 στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους οι Κάρντιναλς
  • 2-10 στα 12 τελευταία παιχνίδια τους οι Γουάιτ Σοξ
  • 5-2 στις 7 τελευταίες εντός έδρας εκκινήσεις του Ρόντον οι Σοξ

Oι Κάρντιναλς έχουν κερδίσει στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στο Σικάγο και σήμερα στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκονται και με τον Γουίβερ στο βουνό, βλέπω να τις κάνουν έξι.

Πρόταση: Νίκη των Κάρντιναλς με απόδοση 1,85(stoiximan)

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365