--> Προγνωστικά Baseball: Δύο επιλογές σήμερα
+30

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Προγνωστικά Baseball: Δύο επιλογές σήμερα

ΤΑΜΠΑ ΜΠΕΪ ΡΕΪΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ (13/06 20:10)

Οι Μπλου Τζέις θα δώσουν το τελευταίο παιχνίδι της σειράς απέναντι στους Τάμπα Μπέι Ρέις στο Tropicana Field. Τα δύο πρώτα ματς τα κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 8-4 και 4-1 αντίστοιχα και σήμερα οι Μπλου Τζέις θα κοιτάξουν να πάρουν έστω το τελευταίο παιχνίδι, πριν επιστρέψουν στο Τορόντο. Ο αριστερόχειρας Τζέι Έι Χαπ (8-3,ERA 3,71) είναι αυτός που θα ξεκινήσει σήμερα για το Τορόντο. Στην τελευταία του εκκίνηση επέτρεψε μόλις 2 χτυπήματα και 1 ραν σε 7 ίννινγκς, στη νίκη με 5-1 απέναντι στη Βαλτιμόρη. Ο Χαπ έχει ρεκόρ καριέρας απέναντι στην Τάμπα 3-4 με ERA 5,05 και 64 strikeouts. Για την Τάμπα, που θέλει και σήμερα τη νίκη ύστερα από τις 9 ήττες που είχε στα 12 τελευταία παιχνίδια της, θα ξεκινήσει ο δεξιόχειρας Βίλμερ Φοντ (0-3,ERA 9,59), κάνοντας τη δεύτερη εκκίνηση του στη διετή καριέρα που έχει στο mlb, καθώς αγωνίζεται τις περισσότερες φορές προερχόμενος από τα bullpen.

  • 6-2 στις 8 τελευταίες εκτός έδρας εκκινήσεις του Χαππ για το Τορόντο
  • 4-1 στις 5 τελευταίες εκκινήσεις του Χαππ το Τορόντο
  • 7-1 στα 8 τελευταία τρίτα παιχνίδια σειράς για την Τάμπα
  • 1-5 στα 6 τελευταία παιχνίδια της η Τάμπα απέναντι σε αριστερόχειρα πίτσερ
Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Ο Χαπ ήταν πολύ σταθερός όλη τη διάρκεια της χρονιάς και μάλιστα έρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση επί της Βαλτιμόρης. Στα εκτός έδρας παιχνίδια του μάλιστα επιτρέπει ένα μέσο .200 έχονατς ERA κάτω από 3. Ο Φοντ, από την άλλη, έχει επιτρέψει στα 332,1 ίννινγκς που έχει αγωνιστεί 44 χτυπήματα και 36 ρανς χωρίς να έχει βοηθήσει σχεδόν καθόλου την ομάδα του. Πιστεύουμε πως αυτό είναι το παιχνίδι της σειράς που θα κερδίσει το Τορόντο, αποφεύγοντας τη «σκούπα».

Πρόταση: Νίκη του Τορόντο με απόδοση 1.95 (interwetten)

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΡΟΥΕΡΣ – ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΜΠΣ(13/06 21:10)

Καμπς και Μπρούερς θα δώσουν το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους σειράς, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από μία νίκη στα δύο προηγούμενα. Οι Καμπς, με ρεκόρ 38-26, βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Κέντρου της Νάσιοναλ Λιγκ και δίνουν την εκκίνηση στον αριστερόχειρα Μάικ Μοντγκόμερι (2-1,ERA 3,56) για τρίτη φορά στη σαιζόν. Ο Μοντγκόμερι σε 43 συνολικά ίννινγκς που έχει αγωνιστεί, έχει επιτρέψει μόλις 3 homeruns έχοντας WHIP 1,16. Για τους Μπρούερς, που βρίσκονται στην κορυφή της ίδιας περιφέρειας με τους Καμπς με ρεκόρ 40-27, ο δεξιόχειρας Τζούλις Σασίν (5-1,ERA 3,58) παίρνει την μπάλα για την έναρξη του παιχνιδιού. Ο Σασίν έχει επιτρέψει 9 ρανς σε σύνολο 23 ίννινγκς στις τελευταίες εμφανίσεις του.

  • 6-0 οι Καμπς στις 6 τελευταίες εκτός έδρας εκκινήσεις του Μοντγκόμερι
  • Το άντερ έχει εμφανιστεί στις 4 από τις 5 τελευταίες εκκινήσεις του Μοντγκόμερι
  • 4-0 οι Μπρούερς στις 4 τελευταίες εντός έδρας εκκινήσει του Σασίν
  • 12 άντερ στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων

Και σήμερα περιμένουμε μια πολύ δυνατή μάχη στο βουνό, ανάμεσα σε δύο πολύ ικανούς πίτσερ, που δύσκολα παραχωρούν χτυπήματα. Δύσκολη η πρόβλεψη για τον τελικό νικητή και θα προτιμήσουμε τα λίγα τέρματα.

Πρόταση: Άντερ 9,5 ρανς με απόδοση 1.83 (vistabet)

Δείτε τα Προγνωστικά Μπέιζμπολ (Κλικ Εδώ)

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365