--> Προγνωστικά Baseball: Παιχνίδι χωρίς αύριο | Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά
+67

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 26 / 09 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Προγνωστικά Baseball: Παιχνίδι χωρίς αύριο

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΑΣΙΟΝΑΛΣ – ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΜΠΣ (13/10 03:00)

Τη νίκη με 5-0 πήραν χθες στο Σικάγο οι Νάσιοναλς και έτσι έφεραν και πάλι τη σειρά στο Nationals Park για το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς, με το νικητή να περνάει στους τελικούς της Νάσιοναλ Λιγκ, όπου περιμένουν οι Ντότζερς.

Το Σικάγο, ενώ κατάφερε να κάνει το μπρέικ, δεν κατόρθωσε να κρατήσει το πλεονέκτημα αυτό, καθώς εμφανίστηκε κατώτερο του αναμενόμενου χθες και σε συνδυασμό με την αλλαγή που έκαναν στον αρχικό πίτσερ οι Νάσιοναλς, ξεκινώντας με τον εξαιρετικό Στράσμπουργκ, ηττήθηκε φυσιολογικά. Σήμερα Οι Καμπς θα ακολουθήσουν τη συνταγή του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, δίνοντας την εκκίνηση στο δεξιόχειρα Κάιλ Χέντρικς, που στο πρώτο ματς δεν επέτρεψε κανένα ραν  στους Νάσιοναλς στα 2 μόλις χτυπήματα που δέχθηκε στα 7 ίννινγκς συμμετοχής.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Οι Νάσιοναλς, από την άλλη, με ανεβασμένη ψυχολογία από το χθεσινό αγώνα και μπροστά σε 45.000 περίπου θεατές που αναμένεται να γεμίσουν το στάδιο, δίνουν την μπάλα στον αριστερόχειρα Γκίο Γκονζάλεζ, που φέτος στα εντός έδρας παιχνίδια ήταν πολύ αποτελεσματικός με ERA 2,76 και μέσο όρο μπάτινγκ .226. Σφιχτό παιχνίδι περιμένω και σήμερα εδώ και γι’ αυτό θα επιλέξω τα λίγα τέρματα.

Πρόταση: Άντερ 8 ρανς με απόδοση 1.85 (netbet)

Δείτε τα Προγνωστικά Baseball (Κλικ Εδώ)

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία