--> Β. Ιρλανδία: Μείωση ποινής σε άντρα που τα έκανε «άνω κάτω» σε γραφείο στοιχημάτων
+3

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 18 / 10 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Β. Ιρλανδία: Μείωση ποινής σε άντρα που τα έκανε «άνω κάτω» σε γραφείο στοιχημάτων

Ο James Kelly είχε τιμωρηθεί, αρχικά, με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών για το σπάσιμο πέντε μόνιτορ σε γραφείο στοιχημάτων.

Ένας παίκτης που προκάλεσε ζημιά 1.550 λιρών σε γραφείο στοιχημάτων, όταν το προσωπικό αρνήθηκε να πληρώσει το (σ.σ. όπως ισχυριζόταν ο ίδιος) νικηφόρο δελτίο του, είδε την ποινή του να μειώνεται.

Ο James Kelly, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση εννέα μηνών τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς είχε καταστρέψει πέντε οθόνες, ενημερώθηκε πως η ποινή του μειώθηκε στους τέσσερις μήνες, με αναστολή δύο χρόνων, από το δικαστήριο της κομητείας του Londonderry στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο 37χρονος από το Sackville Street του Derry δήλωσε ότι είχε ποντάρει το 20 λίρες στον ιππόδρομο στις 16 Δεκεμβρίου του 2016. Ωστόσο, όταν το άλογό του κέρδισε ο διαχειριστής αρνήθηκε να τον πληρώσει κέρδη 180 λιρών λόγω ενός τεχνικού προβλήματος.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Τότε, ο James Kelly, ο οποίος ήταν θαμώνας του καταστήματος, σήκωσε μία καρέκλα και έσπασε πέντε οθόνες. Αυτή η συμπεριφορά του άντρα, ο οποίος τελούσε υπό αναστολή, καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης, Jonathan Longman, είπε στον δικαστή, Philip Babington, ότι η Kelly είχε υποβάλει «ελαφρώς καθυστερημένα» το στοίχημα για το συγκεκριμένο γεγονός.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η συμπεριφορά του πελάτη του, ο οποίος είχε τότε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, ήταν εντελώς εκτός χαρακτήρα. Εξήγησε ότι αυτός έβαλε το όνομα του αλόγου στο δελτίο, αλλά δεν είχε συμπεριλάβει την ώρα της κούρσας.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι ο James Kelly είχε καταβάλει 300 λίρες σε αποζημίωση στο δικαστήριο, χρήματα που είχε βάλει στην άκρη κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, παρά το γεγονός ότι ήταν άνεργος πατέρας δύο παιδιών.

Στη συνέχεια δήλωσε ότι η ζημία που προκλήθηκε στις πέντε οθόνες καλύφθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία του γραφείου στοιχημάτων.

Ο δικαστής Babington υπογράμμισε πως κάτι ήταν προφανώς λάθος στο δελτίο του James Kelly. «Δεν ξέρω τι ήταν. Τα γραφεία στοιχημάτων είναι συνήθως οι νικητές. Για αυτό, άλλωστε, έχουν τόσο δουλειά και βγάζουν κέρδη. Παρόλα αυτά, η αντίδραση του ήταν τελείως ανάρμοστη», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία