Αξιοσημείωτη πτώση “διπλών” σε Βουλγαρία & Πορτογαλία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τζίροι στοιχήματος και πτώση αποδόσεων για τη Δευτέρα (13/12). Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται το σημερινό κουπόνι οπαπ, έστω και έτσι υπάρχουν αναμετρήσεις που παρουσιάζουν αγωνιστικό αλλά και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ας δούμε τις πιο σημαντικές μεταβολές των αποδόσεων όπως και τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο. 

Πτώση αποδόσεων

Από τη Βουλγαρία και την αναμέτρηση Λουντογκόρετς – Πιριν έρχεται η πιο αξιοσημείωτη πτώση σε απόδοση σήμερα, καθώς υπάρχει πτώση στο “διπλό” 25/0%, το οποίο άνοιξε στο 12.00 και τώρα βρίσκεται στο 9.00.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Άλλο ένα σημείο που υποχωρεί και παρουσιάζει ενδιαφέρον, έρχεται από την αναμέτρηση Αρούκα – Βιζέλα από το πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Πτώση 23.5% παρουσιάζει το “διπλό”, το οποίο άνοιξε στο 3.40 και πλέον βρίσκεται στο 2.60. 

Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε έρχεται από το πρωτάθλημα της Β’ Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Εστρέλα – Κάσα Πια. Και εδώ υπάρχει μεγάλη πτώση στο “διπλό”, το οποίο άνοιξε στο 2.40 και πλέον έχει κατρακυλήσει στο 2.05.

Τζίροι στοιχήματος

Το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Ρόμα – Σπέτσια, στο οποίο έχουν πονταριστεί 164.960€ και το 70,02% έχει ποντάρει στον άσσο.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Λουντογκόρετς – Πιριν, όπου ο τζίρος του φτάνει τα 69.934€ και το 78,68% “βλέπει” τους γηπεδούχους ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. 

Τρίτο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε, είναι το Κάντιθ – Γρανάδα στο οποίο έχουν πονταριστεί 46.203€, με το σετ να είναι μοιρασμένο.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος στα σημερινά παιχνίδια