Άσσοι σε πτώση από τα Προκριματικά του Μουντιάλ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε αναμετρήσεις για ακόμη μια μέρα το κουπόνι οπαπ, με τα παιχνίδια για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Τρίτης (16/11). Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο σε όλες τις ζώνες των Προκριματικών, μεγαλύτερο στη Νότια Αμερική όπου το “clasico” Αργεντινή – Βραζιλία μαγνητίζει τα βλέμματα. Παρακάτω θα δούμε τις κυριότερες αυξομειώσεις στις αποδόσεις που παρατηρούνται μέχρι στιγμής.

Στην αναμέτρηση Ομάν – Ιαπωνία, υπάρχει πτώση στον άσσο, ο οποίος από το 11.00 παίζεται πλέον στο 7.00 στις στοιχηματικές εταιρίες.

Πτωτικά κινείται στον αγώνα Λευκορωσία – Ιορδανία η νίκη των φιλοξενούμενων. Πιο συγκεκριμένα το “διπλό” προσφερόταν στο 3.75, ενώ πλέον το βρίσκουμε στο 2,80.

Πτώση έχουμε στον άσσο στο παιχνίδι ανάμεσα στον Καναδά και το Μεξικό για τα Προκριματικά του Μουντιάλ. Η νίκη των γηπεδούχων προσφερόταν στο 3.60, πλέον παίζεται στο 2,75, έχοντας πτώση 23,6%.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα