--> Απονομή επιταγής της τάξεως των €60.000 στην ΕΛΕΠΑΠ, από τη bwin
+79

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 21 / 04 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Απονομή επιταγής της τάξεως των €60.000 στην ΕΛΕΠΑΠ, από τη bwin

Την επιταγή είχαν τη χαρά να παραδώσουν εκπρόσωποι της bwin στην Πρόεδρο και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή και γεμάτη παιδικά χαμόγελα εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η παράδοση της επιταγής του ποσού των €60,000 στην ΕΛΕΠΑΠ από τη bwin, ένα από τα κορυφαία brand παγκοσμίως.

Μέσω της διαφημιστικής καμπάνιας «Who stole the Cup» η οποία προβλήθηκε στα ΜΜΕ στην Ελλάδα, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ψηφίσει μέσα από την πλατφόρμα της bwin το ΜΚΟ ή Ίδρυμα της επιλογής του, με σκοπό να το ενισχύσει οικονομικά.

Την επιταγή είχαν τη χαρά να παραδώσουν εκπρόσωποι της bwin στην Πρόεδρο και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η bwin, με την πολύτιμη προσφορά της,  θα στηρίξει την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού των αιθουσών αισθητηριακής ολοκλήρωσης (Sensory Integration) στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας και στα 5 Παραρτήματά της σε Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο.

Χάρη στην κοινή προσπάθεια όλων, η bwin θα προσφέρει τη δυνατότητα σε 1000 παιδιά με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα που περνούν το κατώφλι της ΕΛΕΠΑΠ καθημερινά σε όλη την Ελλάδα, να κάνουν τα δικά τους  «Βήματα Ζωής».

Διάβασε επίσης

Στοίχημα Eurovision 2019

Η Eurovision 2019 πλησιάζει και αυτό δεν αφήνει... ασυγκίνητους τους παίκτες του στοιχήματος!
Κορυφαία ιστοσελίδα
bet365