“Ανεβαίνουν” τα φαβορί στη Σούπερ Λιγκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Σε χαλαρούς ρυθμούς, ιδιαίτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, κινείται το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (20/12). Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το ποια παιχνίδια παίρνουν τον μεγαλύτερο τζίρο.

Σε δύο αναμετρήσεις για τη Σούπερ Λιγκ, παρουσιάζουν μικρή άνοδο οι αποδόσεις στις νίκες των γηπεδούχων. Πιο συγκεκριμένα, στο ΑΕΚ – ΟΦΗ ο άσσος από το 1.36 παίζεται πλέον στο 1.44, ενώ στο Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα από το 1.44 προσφέρεται στο 1.50 κατά μέσο όρο.

Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, πρωτικά κινείται ο άσσος στον αγώνα Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι γηπεδούχοι βρισκόταν στο 1.75, πλέον προσφέρεται στο 1.61 κατά μέσο όρο.

Στο ανταλλακτήριο, η αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι αυτή ανάμεσα στην Φούλαμ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έχουν παιχθεί συνολικά 176.123€, με το 60& αυτών περίπου να έχει τοποθετηθεί στην Φούλαμ.

Ακολουθεί ο αγώνας Λεβάντε – Βαλένθια με τριψήφιο νούμερο στο ποντάρισμα και πιο συγκεκριμένα 139.685€. Εδώ τα πράγματα είναι αρκετά μοιρασμένα, αφού ο άσσος και το διπλό παίρνουν από 35%, ενώ η ισοπαλία το υπόλοιπο 30%.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους στα σημερινά παιχνίδια