Ακόμη πιο χαμηλά ο άσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Δίνει αρκετές επιλογές για στοίχημα το κουπόνι οπαπ της Παρασκευής (26/11) με την έναρξη καινούριων αγωνιστικών σε δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχωρίζουν οι αγώνες σε Λα Λίγκα, Σέριε Α και Λιγκ 1. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων και στους τζίρους στοιχήματος.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πτώση αποδόσεων

Μια πτώση που σίγουρα τραβάει τη προσοχή σήμερα έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Ισπανίας. Στο Αθλέτικ – Μπιλμπάο – Γρανάδα, οι γηπεδούχοι ήταν εξ αρχής το φαβορί. Ο άσος έχει πέσει κατά πού, καθώς ξεκίνησε στο 1.70 και τώρα πια βρίσκεται στο 1.36.

Στην Ισπανία θα μείνουμε αλλά θα πάμε στη δεύτερη κατηγορία της. Στο Αλκορκόν – Λούγκο υποχωρεί σημείο και είναι ο άσος. Η νίκη των γηπεδούχων αρχικά πλήρωνε 2.70 και πλέον εντοπίζεται στο 2.20.

Και πάλι από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας έρχεται μια πτώση. Στο Μιραντές – Ρεάλ Οβιέδο τη βρίσκουμε και αφορά το διπλό. Το ενδεχόμενο να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι είχε ανοίξει στο 2.70 και έχει παρουσιάσει κάθοδο ως το 2.25.

Τζίροι στοιχήματος

Ποικιλία βλέπουμε στην κορυφαία τριάδα των τζίρων για σήμερα. Συγκεκριμένα, εκεί έχουν ανέβει αγώνες από τρία διαφορετικά πρωταθλήματα ισάριθμων χωρών.

Στην κορυφή έχει πλασαριστεί ματς στο οποίο αναφερθήκαμε παραπάνω, στο Αθλέτικ – Μπιλμπάο – Γρανάδα, για τη Λα Λίγκα. 129.856 € είναι το ποσό που έχει συγκεντρώσει και εξ αυτών το 69,40% έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δεύτερο έχει φτάσει το Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα για τη Σέριε Α. Ο τζίρος του είναι στα 124.830 € και από αυτά το 51,88% έχει πέσει στη νίκη των γηπεδούχων.

Η τριάδα κλείνει με το Λανς – Ανζέ στο πλαίσιο της Λιγκ 1. Εδώ 68.420 € έχει μαζέψει το παιχνίδι και το 54,68% έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα.