*29η αγωνιστική
*Στον Α’ γύρο: Σίγκμα Όλομουτς – Σλοβάτσκο 2-1
*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ
*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal
*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-3-2).
ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ
Προηγούμενο ματς: Διασύρθηκε με 1-5 από την Χράντετς Κραλόβε σε εξ’ αναβολής παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Δέχτηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (17′, 24′, 30′), μείωσε με πέναλτι στο 62′, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της άλλες δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο (84′, 90+2′).
Χάος. Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει απόλυτα τα όσα συμβαίνουν στις τάξεις της Σλοβάτσκο τον τελευταίο διάστημα. Η ολική αγωνιστική κατάρρευση του τελευταίου διμήνου είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή αλλά μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουν γίνει απλώς χειρότερα. Εικόνα πλήρους αποσύνθεσης εμφάνισε στο μεσοβδόμαδο με αντίπαλο την Χράντετς Κραλόβε, το τελικό 1-5 τα λέει όλα για την εικόνα που είχε το παιχνίδι.
Μετά την διακοπή έχει κερδίσει μόνο την καταδικασμένη Σέσκε (1-1-5) και όπως όλα δείχνουν θα παίξει οριστικά στα πλέι άουτ. Δεν αναφέρονται προβλήματα.
Στατιστικά
*Δεν σκοράρει στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της
*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5
ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ
Προηγούμενο ματς: Τεράστια νίκη με 0-1 απέναντι στην Σλάβια Πράγας εκτός έδρας, για το κύπελλο. Το γκολ της πρόκρισης σημείωσε ο Κλιμέντ στο 28′.
Πέτυχε την μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του κυπέλλου, αφού κατάφερε να κερδίσει την επίδοξη πρωταθλήτρια Σλάβια εκτός έδρας και να πάρει μια τεράστια πρόκριση. Η κάκιστη εμφάνιση στην έδρα της Καρβίνα για το πρωτάθλημα σύντομα ξεχάστηκε και η Σίγκμα Όλομουτς επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα της φέτος, καθώς δείχνει ικανή για το καλύτερο και ταυτοχρόνως για το χειρότερο.
Κομβικά τα επόμενα δύο παιχνίδια, το καλό για την ίδια είναι πως την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την καταδικασμένη Σέσκε. Στο -1 από τα πλέι οφ, έχει το μομέντουμ και την ψυχολογία. Τραυματίες οι Ντόναλεκ, Ούριτσα, Χόλις, Φιάλα και Βοντάνελ.
Στατιστικά
*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G
*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο
