Την… κατηφόρα ο «άσος» της Μπράιτον!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε ματσάρες είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου (06/03). Όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, αναζητούν ποιά παιχνίδια έχουν πάρει τα μεγαλύτερα πονταρίσματα. Επίσης, τους ενδιαφέρουν και οι αλλαγές στις αποδόσεις. Το Betarades.gr είναι εδώ για αυτές τις πληροφορίες. Πάμε λοιπόν να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την πτώση αποδόσεων, όπου υπάρχουν πολλές και σημαντικές διακυμάνσεις. Σε διάφορες διοργανώσεις, υπάρχουν σημεία που πέφτουν για διαφορετικούς λόγους.

Στην Πρέμιερ Λιγκ αρχικά, αξιοσημείωτη είναι πτώση στον «άσο» της Μπράιτον επί της Λέστερ. Το σημείο άνοιξε στο 3.40, και τώρα βρίσκεται στο 2.50! Η πτώση είναι της τάξεως του 26,5%.

Στην Ισπανία και τη Λα Λίγκα τώρα, η Σεβίλλη δοκιμάζεται στην έδρα της Έλτσε. Οι Σεβιγιάνοι είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά η νίκη των γηπεδούχων έχει κατηφορικές τάσεις. Συγκεκριμένα, ο «άσος» έχει βρεθεί από το 9.50, στο 6.50, κάνοντας μια σχετικά μεγάλη «βουτιά».

Ξανά στην Αγγλία, αλλά αυτήν τη φορά στην Κόνφερενς, η Γουόκινγκ υποδέχεται την Κινγκς Λιν. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι η νίκη των φιλοξενούμενων που κατηφορίζει. Ειδικότερα, το «διπλό» ξεκίνησε από το 3.75. Τώρα όμως, είναι ήδη στο 2.70 σε μια πτώση του 28%.

Ένα ακόμα «διπλό» που έχει πάρει την κάτω βόλτα, εντοπίζεται στην Ισπανία και τη Λα Λίγκα 2. Εκεί, η Σαραγόσα φιλοξενεί την Τενερίφη με τους φιλοξενούμενους να έχουν γυρίσει από αουτσάιντερ, σε φαβορί! Το «διπλό» εντοπίζεται πλέον στο 2.63, ενώ ξεκίνησε από το 3.60.

Πτώση παρατηρείται και σε ένα μεγάλο αουτσάιντερ στην Ελβετία. Η Γιουνγκ Μπόις παίζει εντός έδρας με τη Βαντούζ, με τους γηπεδούχους να είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί με βάση τις αποδόσεις. Το «διπλό» λοιπόν, ήταν στο 111.00, αλλά τώρα το βρίσκουμε στο 8.00. Η πτώση αγγίζει το 27,3%!

Τζίροι στοιχήματος

Σχετικά με τους τζίρους τώρα, τα πονταρίσματα σιγά – σιγά αυξάνονται και κυρίως στους αγώνες των μεγάλων πρωταθλημάτων. Ήδη έχει διαμορφωθεί ένα τοπίο για το ποιά είναι τα πιο εμπορικά παιχνίδια της ημέρας. Όπως συμβαίνει συνήθως, η Πρέμιερ Λιγκ ξεχωρίζει, αλλά σήμερα παίζει δυνατά και η Μπουντεσλίγκα.

Στην πρώτη θέση λοιπόν των τζίρων, βρίσκεται ο αγώνας της Μπέρνλι με την Άρσεναλ, για το αγγλικό πρωτάθλημα. Το ματς αρχίζει νωρίς το μεσημέρι. Τα πονταρίσματα έχουν φτάσει τις 283.568€, με το 58,05% να πηγαίνει στο «διπλό». Στη δεύτερη θέση, είναι το μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα, ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Εδώ έχουν παιχτεί ήδη 151.842€, και το 61,13% «έπεσε» στους γηπεδούχους. Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, είναι ένα ματς της Ιαπωνίας. Ωστόσο, αυτό διεξήχθη πολύ νωρίς και θα πέσει στην κατάταξη στην πορεία. Ήδη, το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σαουθάμπτον για την Πρέμιερ, καλπάζει για την τρίτη θέση. Σε αυτό το παιχνίδι στοιχηματίστηκαν μέχρι τώρα 102.745€. Εκ των οποίων, το 44,76% πήγε στο «διπλό».

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα