Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι τζίροι

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Τρίτης (02/08). Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Στo Κύπελλο Δανίας, ο άσσος στον αγώνα Σκόβσοβεντ – Κόγκε σημειώνει πτώση 34,8% και από το 23.00, παίζεται στο 15.00. 

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς – Κολοράντο Ράπιντς από το πρωτάθλημα Αμερικής. Στο 6.50 προσφερόταν το “διπλό”, πλέον “πληρώνει” 4.60.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από το Σουνταμερικάνα και το Νασιονάλ – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, πτωτικά κινείται εδώ ο άσσος, καθώς από το 2.38 έχει πέσει στο 1.70.

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Όπως ήταν αναμενόμενο ο τζίρος πέφτει σήμερα στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο στο ανταλλακτήριο, είναι το Μπενφίκα – Μίντιλαντ. Μέχρι στιγμής έχουν πονταριστεί 62.060€ και το 75,73% έχει πέσει στον άσσο.

Ακολουθεί ο αγώνας Μονακό – Αϊντχόφεν. Το παιχνίδι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 38.258€ και το 44,10% έχει ποντάρει στον άσσο. 

Μεταφερόμαστε στην αναμέτρηση Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ – Ρέιντζερς. Το συγκεκριμένο ματς έχει συγκεντρώσει 31.708€ με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Δείτε τα παιχνίδια της Τρίτης με τον μεγαλύτερο τζίρο.

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:20.