Μεγάλες αποδόσεις επιβεβαιώθηκαν στα ημιτελικά του Europa League!

Ανανεώθηκε:
Βιγιαρεάλ Άρσεναλ

Οι αγώνες που ξεχώρισαν χτες (06/05) ήταν αυτοί του Γιουρόπα Λιγκ και τα ημιτελικά του.  Και όχι μόνο επειδή έδωσαν εισιτήρια για τον τελικό. Αλλά και γιατί ήρθαν τα πάνω κάτω στα προγνωστικά στοιχήματος! Οι αποδόσεις που τελικά βγήκαν τόσο στο ματς του Λονδίνου όσο και σε αυτό της Ρώμης ήταν αρκετά υψηλές. Όσοι τις προτίμησαν δικαιώθηκαν!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιουρόπα Λιγκ Στοίχημα

Ξεκινώντας από “Έμιρεϊτς”, όπου η Άρσεναλ υποδέχτηκε τη Βιγιαρεάλ, έγινε το μεγάλο “μπαμ” της βραδιάς. Οι “κανονιέρηδες” δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση, αλλά ούτε και να κερδίσουν στην αναμέτρηση. Με το 2-1 σε βάρος τους από το ματς στο “Θεράμικα” μπορούσαν να πετύχουν ένα τέρμα. Ωστόσο, η αξιόμαχη Βιγιαρεάλ αποδείχτηκε πολύ σκληρή και ήταν αυτή που καπάρωσε τη θέση στον τελικό.

Προσπάθησαν μάταια οι Άγγλοι να βρουν δίχτυα στην έδρα τους. Είχαν τις ευκαιρίες τους, με τον Ομπάμεγιανγκ να σημαδεύει το δοκάρι δύο φορές! Η πρώτη ήταν στο 26′, με πολύ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το δεύτερο δοκάρι ήρθε στο 79′, με τον Μπεγερίν στη σέντρα που έπιασε με κεφαλιά ο Γκαμπονέζος επιθετικός. Το ματς παρέμεινε άσφαιρο και έληξε στο 0-0, στέλνοντας το “κίτρινο υποβρύχιο” για πρώτη φορά στα χρονικά σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι παίκτες στοιχήματος που “είδαν” την ισοπαλία, πάντως, βγήκαν επίσης κατά πολύ κερδισμένοι. Σε απόδοση 3.75 παιζόταν το “Χ”. Η πρόκριση της Βιγιαρεάλ που επίσης επιβεβαιώθηκε βρισκόταν στο 1.72.

Στο έτερο αγώνα της βραδιάς, στο “Ολίμπικο”, το αποτέλεσμα επίσης δεν περίμεναν πολλοί. Η Ρόμα φιλοξένησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη δεύτερη να έχει τεράστιο προβάδισμα μετά το πρώτο μεταξύ τους ματς. Η αναμέτρηση του “Ολντ Τράφορντ” είχε λήξει 6-2!

Μπήκαν δυνατά οι φιλοξενούμενοι και ο Καβάνι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 39′. Ωστόσο, οι Ιταλοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Έκαναν την ανατροπή μέσα σε μόλις τέσσερα λεπτά! Ο Τζέκο σκόραρε πρώτος στο 57′, ακολουθούμενος από τον Κριστάντε στο 60′. Τις όποιες ελπίδες που είχαν οι γηπεδούχοι εξανέμισε και πάλι ο Καβάνι στη συνέχεια. Βρήκε και πάλι τον δρόμο για τα δίχτυα στο 68′. Το κοντέρ, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Το αυτογκόλ του Τέγες στο 83′ έγραψε το 3-2 και έδωσε μια νίκη χωρίς αντίκρυσμα φυσικά στη Ρόμα. Η Γιουνάιτεντ πλέον θα βρεθεί στον τελικό στις 26/05 στο Γκντανσκ της Πολωνίας.

Ως απόλυτο αουτσάιντερ προσφερόταν η Ρόμα στα σημεία της αναμέτρησης, κάτι το λογικό. Όμως, πήρε τη νίκη και πλήρωσε όσους πόνταραν στον άσο, με απόδοση που κυμαινόταν στο 4.00.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ