Κατηφορίζει το «διπλό» της Αταλάντα

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πλούσιο σε σημαντικούς αγώνες είναι το κουπόνι πάμε στοίχημα του Σαββάτου (26/09). Για τους Έλληνες φιλάθλους, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, δυνατά ματς υπάρχουν και στην Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και σε άλλες χώρες. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

Τo ΠΑΙΧΝΙΔΙ πιο αληθινό από ποτέ! |21+
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από την πτώση αποδόσεων και την ιταλική Σέριε Α. Ένα ματς στο οποίο παρατηρείται πτώση απόδοσης είναι το Τορίνο – Αταλάντα. Το «διπλό» ξεκίνησε από το 1.72, και έχει φτάσει πλέον στο 1.61. Στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, η Μπίλεφελντ υποδέχεται την Κολωνία. Ο «άσος» εδώ, άρχισε από το 2.72 και τώρα εντοπίζεται στο 2.53. Αξιοσημείωτη αλλαγή στις αποδόσεις υπάρχει και στο Έλτσε – Σοσιεδάδ για την ισπανική Λα Λίγκα. Η νίκη των φιλοξενούμενων άνοιξε στο 2.41. Αυτήν τη στιγμή όμως, έχει πέσει στο 1.78!

Τζίροι στοιχήματος

Όσον αφορά τους τζίρους τώρα, η πρώτη τριάδα καταλαμβάνεται από αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ. Στην πρώτη θέση λοιπόν, βλέπουμε το Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τζίρος του ματς έφτασε το 1.452.495€, με το 59,15% να κατευθύνεται στο «διπλό». Στη δεύτερη θέση εντοπίζεται το Γουέστ Μπρομ – Τσέλσι. Σε αυτό το ματς έχουν στοιχηματιστεί 536.000€ και το 66,28% «έπεσε» στο «διπλό». Την τριάδα κλείνει η αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με την Έβερτον. Τα πονταρίσματα είναι μέχρι τώρα στις 282.316€. Εξ αυτών, το 44,51% πήγε στη νίκη της Έβερτον.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα