Τρελά πονταρίσματα στην Πρέμιερ Λιγκ

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ξεχωρίζουν από το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα οι “μάχες” σε Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι τεράστιο. Ας εξετάσουμε τις μεταβολές στις αποδόσεις, όπως και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής και στην αναμέτρηση Χιμνάσια Χουχούι – Μπελγκράνο την κάθοδο έχει πάρει ο άσσος. Ξεκίνησε στο 4.75, έπεσε σήμερα στο 3.40.

Στα πλέι άουτ της Super League μεταφερόμαστε τώρα και στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης, όπου υποχωρεί το “διπλό”. Από το 9.00 έχει κατρακυλήσει στο 6.50, με πτώση 27,8%.

.Συνεχίζουμε με παιχνίδι από τη Β’ Κατηγορία της Νορβηγίας και την αναμέτρηση Στιόρνταλς Μπλινκ – Ρανχάιμ, όπου ο άσσος παρουσιάζει πτώση 27.4%. Άνοιξε στο 3.10 και σήμερα βρίσκεται στο 2.25. 

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Στην κορυφή της λίστα με τους τζίρους έχει φτάσει το παιχνίδι Τότεναμ – Μπέρνλι. Από τα 469.781 € που έχει συγκεντρώσει το 75% έχει πονταριστεί στον άσσο.

Επόμενο είναι το Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι και πάλι από την Πρέμιερ Λιγκ. 412.068 € είναι το ποσό που έχει μαζέψει και οι περισσότεροι στοιχημάτισαν στο διπλό σε ποσοστό 70%.

Το Γουότφορντ – Λέστερ και πάλι από το ίδιο πρωτάθλημα ακολουθεί με τζίρο 257.437€. Στο διπλό έχουν κατευθυνθεί κυρίως τα στοιχήματα, συγκεκριμένα το 53,06%.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για όλα τα ματς της ημέρας ΕΔΩ