Σε πτώση άσοι στο MLS, ο τζίρος σε Λ. Αμερική

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Και πάλι το Κόπα Λιμπερταδόρες όπως και το Σουνταμερικάνα με τα παιχνίδια τους τραβούν την προσοχή κατά κύριο λόγο στο κουπόνι της Τετάρτης (28/06). Πάμε να εξετάσουμε τις πιο κύρις μεταβολές αποδόσεων, αλλά και το πως κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος στα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα.

Πάμε στο MLS για το ματς Πόρτλαντ Τάιμπερς – Χιούστον Ντάιναμο. Το σημείο που υποχωρεί σε αυτή την αναμέτρηση είναι ο άσος, καθώς είχε ανοίξει στο 2.00 και πλέον έχει φτάσει το 1.70.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση και περνάμε στο παιχνίδι Σιάτλ Σάουντερς – Μόντρεαλ Ίμπακτ. Και πάλι η νίκη των γηπεδούχων πέφτει σε απόδοση, έχοντας αρχικά τιμή 1.91 και τώρα πια στο 1.70.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα τώρα και στον αγώνα Ντεπορτίβο Κάλι – Μέλγκαρ προχωράμε. Πέφτει ο άσος στο συγκεκριμένο ματς, αφού είχε προηγουμένως απόδοση 1.75 και έχει αγγίξει το 1.57.

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, οι αγώνες που έρχονται από τις δύο μεγάλες διασυλλογικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον. 

Για την ώρα, τον μεγαλύτερο τζίρο συγκεντρώνει το ματς Σέρο Πορτένιο – Παλμέιρας για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Στα 17.232€ είναι προς το παρόν το ποσό που έχει συγκεντρώσει, με το 57,24% εξ αυτών να έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Από το Κόπα Σουνταμερικάνα η αναμέτρηση με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Δε Στρόνγκεστ – Σεαρά. Στα 6.547€ βρίσκεται ο τζίρος και όλο ανεβαίνει, με το 53,47% να έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για τα ματς σήμερα

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 16:00 και ενδέχεται να μεταβληθούν.