Νικητής WSOP bracelet δέχθηκε αποκλεισμό για multi-accounting!

Ανανεώθηκε:
deyra poker wsop

Τον Ιούλιο του 2019, ο Γάλλος επαγγλεματίας παίκτης πόκερ Ιβάν Ντεϊρά κατέκτησε το πρώτο του WSOP bracelet. “Είναι φανταστικό! Είναι σαν όνειρο που το κέρδισα!” είχε δηλώσει μετά τη νίκη του.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα, το όνειρο έγινε εφιάλτης σε ένα απίθανο συμβάν για έναν πρώην πρωταθλητή της WSOP. Όπως δημοσιεύτηκε από το PokerNews France, ο Ντεϊρά κέρδισε 83,300 ευρώ κατακτώντας το 2,000 Super High Roller σε μία πρόσφατη Winamax Series. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι χρησιμοποίησε το λογαριασμό του πατέρα του, αφού στον δικό του αποκλείστηκε.

Τα νέα μαθεύτηκαν στο γαλλικό πόκερ forum “Club Poker“, με πάνω από 30 σελίδες σχολίων μέσα σε 2 ημέρες. Οι συμμετέχοντες του τουρνουά πήραν αποζημίωση, με τον 5ο στην κατάταξη “mamarazzi” να εισπράττει 5.000 ευρώ έξτρα.

Άλλοι σημείωσαν ότι ο Ντεϊρά δεν έχει παίξει από τον προσωπικό του λογαριασμού από τις 6 Ιανουαρίου, δύο μέρες μετά τη διοργάνωση του επίμαχου τουρνουά και ότι ο Γάλλος δεν έπαιξε σε καμία από τις Day 2, στις οποίες είχε προκριθεί στη Winamax Series.

Τελικά, οι “ντεντέκτιβ” του ίντερνετ ανακάλυψαν ότι το όνομα του νικητήριο λογαριασμού “mativanao” είναι ένας συνδυασμός των ονομάτων των αδερφών του Ντεϊρά.

Με τα στοιχεία να είναι ξεκάθαρα, ο Ντεϊρά παραδέχθηκε με επίσημη ανακοίνωση ότι έπαιξε στο τουρνουά με δύο λογαριασμούς, κερδίζοντας με αυτόν του πατέρα του. Η Winamax προφανώς του επέβαλλε αποκλεισμό και κράτησε τα κέρδη του από το τουρνουά, όπως και δύο ακόμη κασαρίσματα σε άλλα τουρνουά.

Ο Ντεϊρά απολογήθηκε στη Winamax και τους συναδέλφους του και παραδέχθηκε ότι έπληξε την εικόνα του επαγγελματικού και online ποκερ.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ