Πως παίζω σύστημα στο στοίχημα; (Διαβάστε αναλυτικά)

Ανανεώθηκε:
Συστημα Στοιχημα

Αρκετοί είναι οι παίκτες που αναρωτούνται: Πως παίζω σύστημα στο στοίχημα;

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, σύστημα, σύμφωνα με τον επίγειο bookmaker, «είναι ο κωδικοποιημένος τρόπος ανάπτυξης στηλών από ένα επιλεγμένο σύνολο γεγονότων ανά πλήθος ζητουμένων γεγονότων». Με πιο απλά λόγια, παίζοντας ένα σύστημα επιλέγουμε έναν αριθμό αγώνων και από αυτούς, ορίζουμε τα ζητούμενα γεγονότα.

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι προτιμούν να στοιχηματίζουν σε σύστημα, καθώς σε αυτή την περίπτωση, αν χαθεί ένα και μόνο παιχνίδι, ή και περισσότερα, τότε θα αποκομίσουν κάποιο κέρδος ή, τουλάχιστον, θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Πως, όμως, παίζεται ένα σύστημα;

Ας πάρουμε το παράδειγμα της παρακάτω φωτογραφίας. Έστω ότι επιλέγουμε τέσσερις αγώνες και θέλουμε να παίξουμε σύστημα 2-3-4, το οποίο σημαίνει ότι θα πάρουμε χρήματα-κέρδος και στις δυάδες και στις τριάδες και στην τετράδα. Τοποθετούμε 1 ευρώ στις δυάδες, 2 ευρώ στις τριάδες και 5 ευρώ στην τετράδα. Δίπλα σε κάθε επιλογή, αναφέρεται το κόστος, για παράδειγμα, 6 ευρώ οι δυάδες, 4 ευρώ οι τετράδες κ.ο.κ. Με τα χρήματα, λοιπόν, που έχουμε τοποθετήσει, στο σύστημά μας κοστίζει συνολικά 19 ευρώ. Το ανώτερο ποσό που θα κερδίσουμε, αν προβλέψουμε σωστά σε όλα τα παιχνίδια, είναι 232.03€, ενώ για να πάρουμε πίσω κάποια χρήματα, πρέπει να «πιάσουμε» δύο αγώνες τουλάχιστον.

Τα κέρδη που θα αποκομίσουμε, εξαρτώνται από τις αποδόσεις των αγώνων που θα προβλέψουμε σωστά. Στο στοίχημα συστημάτων 2-3-4, για παράδειγμα, στοιχηματίζουμε με όλα τα δυνατά διπλά στοιχήματα συνδυασμού που προκύπτουν από τις τέσσερις ομάδες, με την ίδια λογική να ακολουθείται και στις τριάδες κ.ο.κ.

Το παραπάνω, βέβαια, είναι ένα μόνο παράδειγμα, καθώς μπορούμε να επιλέξουμε εμείς πόσα θα είναι τα ζητούμενα γεγονότα σε κάθε σύστημα. Αποτελεί, όμως, έναν «μπούσουλα» για κάθε σύστημα που θέλει να παίξει κανείς, με όσα ζητούμενα και αν υπάρχουν σε αυτό. Υπάρχει, επίσης, η επιλογή, να ορίσουμε έναν αγώνα ως «Στάνταρ», το οποίο είναι το γεγονός που περιλαμβάνεται υποχρεωτικά σε όλες τις στήλες των ζητούμενων γεγονότων που παράγονται από ένα σύστημα.

Για να δείτε πόσες στήλες είναι ένα στοίχημα, ανάλογα με τα γεγονότα που έχουν επιλεχθεί, σε συνάρτηση με τα ζητούμε γεγονότα, κάντε κλικ εδώ.